Ο αγώνας LEVEL I της 13/2/2011 πέρασε στην ιστορία με τις καλύτερες εντυπώσεις ως προς την εφαρμογή και επέκταση νέων στόχων και μηχανισμών στην εκτέλεση των σταδίων.
Οι συμμετοχές έφτασαν στις 155, ρεκόρ για αγώνα τέτοιου επιπέδου στην περιοχή μας.Η Διοίκηση Πεδίου, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με άψογο τρόπο και το πέρας του αγώνα βρήκε άπαντες ικανοποιημένους. Τα αποτελέσματα από την γραμματεία έτοιμα με χρόνο που επιτρέπει να έχουμε μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες για το μέλλον. Με δύο υπολογιστές να εργάζονται σε περιοχή δικτύου, οι καταχωρήσεις των φύλλων σταδίων επεξεργάσηκαν από δύο συγχρόνως χειριστές.
Ο καιρός σύμμαχος μέσα στο χειμώνα για μικρούς και μεγάλους στο φιλόξενο χώρο του Σκοπευτηρίου.
Η καντίνα προσέφερε άψογο σέρβις με εδέσματα, καφέδες και αναψυκτικά στους αγωνιζόμενους, αλλά και στους επισκέπτες.
Το επίπεδο του αγώνα υψηλό, καθώς υπήρχαν συμμετοχές από όλη την Βόρεια Ελλάδα.
Τα Κύπελλα και τα Μετάλλια έτοιμα μετά  το πέρας του αγώνα, περίμεναν τους νικητές.
Είμαστε αισιόδοξοι ότι στον επόμενο αγώνα LEVEL III, θα καταθέσουμε την εμπειρία μας και μέσα από αυτήν, θα είμαστε έτοιμοι οποιαδήποτε στιγμή μας ανατεθεί από την ΣΚΟΕ.
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τους νέους κριτές, που αγωνίστηκαν ο κάθε ένας ξεχωριστά, για την αγωνιστική παρουσία – ευπρέπεια και αγωνιστική άμιλα.
Ευχαριστούμε την Γραμματεία, την Διοίκηση Πεδίου, τον Εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας και τον Αγωνάρχη (που αγωνίστηκε για την ασφάλεια όλων), και τέλος ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους Έλληνες που με τον Αθλητισμό έρχονται κοντά άπαντες και ενώνονται σε κοινή προσπάθεια αφύπνισης του μεγαλείου της φυλής μας.