ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Όπως ξέρετε τον περασμένο χρόνο ανατέθηκε από την ΣΚΟΕ η διοργάνωση του Πανελληνίου αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής  στον Σ.Ο.Κοζάνης.

Έκτοτε με επιμονή και υπομονή άρχισαν τα μέλη και το Δ.Σ.του Ομίλου να δουλεύουν πάνω στο στήσιμο και στην οργάνωση του αγώνα ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή διοργάνωση η οποία θα μας κατέτασσε ακόμα μια παραπάνω θέση στην λίστα των Σωματείων της Σκοποβολής.

Μέσα σε έξη μήνες καταφέραμε να σχεδιάσουμε επί χάρτου 15 στάδια και να τα στήσουμε πάνω στο έδαφος του σκοπευτηρίου μας χωρίς καμιά παρατυπία και πάντα σεβόμενοι τις παραδόσεις της περιοχής μας όπου ήταν παρμένα και τα θέματα.

Με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και δη του Κ. Αντιπεριφερειάρχη  Γιάννη Σόκουτη,καταφέραμε να βρούμε τους πόρους για υλικά και την δαπάνη του τεύχους του αγώνα.Ο προγραμματισμός μας απέβη άριστος στην χρονική κατάσταση όπου έπρεπε να τρέξει όλος ο αγώνας και ο σχεδιασμός της καντίνας αρκετά ικανοποιητικός με όλα αυτά που έπρεπε να προσφέρει στο κατακαλόκαιρο με θερμοκρασίες να αγγίζουν τους 37 βαθούς.

Οι ομπρέλες πρόσφεραν μαζί με τα σκαμπό μια φιλοξενία παραδοσιακή γνώριμο στοιχείο της περιοχής μας και του λαού της Δυτικής Μακεδονίας.

Το σκοπευτήριο ανακαινισμένο και καθαρό ήταν το αναμενόμενο μα τραβήξει όλον τον θαυμασμό των επισκεπτών μας.

Το τεύχος του αγώνα άριστα επιμελημένο και σχεδιασμένο έκανε μεγάλη εντύπωση σε όλους τους αθλητές που πήραν από ένα μαζί με τα φύλλα αγώνα.

Η καντίνα πρόσφερε πάντοτε δροσιά και φαγητό για όλους που την πλησίαζαν μετά την κοπιαστική τους μέρα στον αγώνα.

Ο αγώνας κύλησε ομαλά χωρίς καθυστερήσεις και βλάβες σταδίων,και σε γενικές γραμμές επιβραβεύτηκαν οι κόποι των μελών και του Δ.Σ. του Ομίλου.

Οι απονομές των επάθλων έγιναν στην ώρα τους από τον Κ.Αντιπεριφερειάρχη με ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών από πλευράς αγωνιζομένων αθλητών.

Ο Όμιλός μας κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο στις γυναίκες με την Μαρία Χρυσοπολίτη μια πολλά υποσχόμενη αθλήτρια για πολλές άλλες διακρίσεις.    

Τέλος ο Όμιλός μας πρόσφερε μετά το πέρας του αγώνα την Κυριακή γεύμα φιλοξενίας σε όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους.

Με την ευχή μας για ένα καλύτερο αύριο σε όλους τους Αθλητές της Σκοποβολής θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που τίμησαν τον Σ.Ο.Κοζάνης και αγωνίστηκαν στο σκοπευτήριο μας,τα μέλη μας για την μάχη που έδωσαν σε τόσες αντίξοες συνθήκες και βοήθησαν να στηθεί και να τελειώσει ο αγώνας με άριστες εντυπώσεις για όλους.

Την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης για την αμέριστη συμπαράσταση που μας προσέφερε,τον Δήμο Κοζάνης για την Υλική προσφορά του να μας εφοδιάσει νερό όλες τις ημέρες,την Διοίκηση Πεδίου τους αγωνάρχες τους κριτές την γραμματεία μας και τέλος την ομάδα της καντίνας:Να είστε όλοι καλά και πάντα να αγωνίζεστε για την Υπέρτατη Αγωνιστική Ιδέα.

                                                ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ο.ΚΟΖΑΝΗΣ