ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

 

Μετά τις τακτικές εκλογές της 21-12-2013 που έγιναν στα Γραφεία του Σ.Ο.Κοζάνης για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Νέας Ελεγκτικής Επιτροπής της επόμενης τριετίας ,εξελέγησαν τα κάτωθι μέλη:

 

1.ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ            12

2.ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ               9

3.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΑΝΗ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ              7

4.ΠΟΥΤΟΓΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ       19

5.ΠΟΥΤΟΓΛΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ       13

6.ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ    18  

7. ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ                           3

8.ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                           7

9.ΧΡΥΣΟΠΟΛΙΤΗ ΜΑΡΙΑ                                        8

 

Τα άνω μέλη μετά την λήξη της αδείας του Σκοπευτηρίου της Νέας Νικόπολης Κοζάνης στης 29-3-2014 παρακαλούνται όπως συνέλθουν για την πρώτη συνεδρίαση τους στης 22-3-2014 ημέρα Σαββάτο και ώρα 11,00 πμ για να εκλέξουν το νέο ΔΣ καθώς και τα μέλη της ΕΕ.

 

 

ΕΚ ΤΟ ΔΣ

 

 

 

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Σ.Ο.ΚΟΖΑΝΗΣ

 

 

                                    Κοζάνη 17-4-2013                                                                                                                                                                                           Αριθ.Πρωτ.:1631  Εξ.:964

     Εν συνεχεία κάποιων θεμάτων που προέκυψαν και δημιουργουν  προστριβές μεταξύ της Διοίκησης του Συλλόγου και κάποιων Αθλητών του,και επειδή υπάρχει άρθρο καταστατικού εγκεκριμένου από την Γενική Συνέλευση στο τεύχος 16/4-10-2002 σελίδα 16,όπου ρητά αναφέρει ότι ο προγραμματισμός και η συμμετοχές αθλητών σε αγώνες πρέπει τυχαίνουν της έγκρισης του υπευθύνου του προγραμματισμού διορισμένου νομοτύπως από το εκάστοτε Δ.Σ. του Συλλόγου και η θητεία του εφάπτεται της θητείας του ΔΣ,συνεπώς βάση των ανωτέρω και επειδή σε κάποια κρούσματα απειθαρχίας αθλητών και σε επανειλημμένες παρατηρήσεις αυτών σε προειδοποιητικό τόνο και χαρακτήρα αυτοί συνεχίζουν να προκαλούν με την συμπεριφορά τους και την απαθή στάση τους απέναντι στα νόμιμα όργανα του Συλλόγου.

   Βάση των ανωτέρω,καλούνται όλοι οι αθλητές στην επάνοδο της νομιμότητας και της αγαστής συνεργασίας εντός των φυσικών νόμων ενός Αθλητικού πλαισίου και αθλητικής συμπεριφοράς.

Μετά την ανάρτηση αυτής της επίσημης και τελικής ανακοίνωσης επί του θέματος αυτού όσοι αθλητές στο μέλλον δεν συμμορφωθούν επί των διατάξεων και κανόνων συμπεριφοράς,θα καλούνται από το ΔΣ για απολογία περί αντικανονικής συμπεριφοράς και θα διαγράφονται με ποινή από τον σύλλογο η οποία σε υπότροπους θα φτάνει έως 5 έτη.

 

                                                

                                                      ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

 

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΠΟΥΤΟΓΛΙΔΗΣ Γ.                                                                   ΠΟΥΤΟΓΛΙΔΗΣ Ι.

 

 

 

                                                                               ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Όπως ξέρετε τον περασμένο χρόνο ανατέθηκε από την ΣΚΟΕ η διοργάνωση του Πανελληνίου αγώνα Πρακτικής Σκοποβολής  στον Σ.Ο.Κοζάνης.

Έκτοτε με επιμονή και υπομονή άρχισαν τα μέλη και το Δ.Σ.του Ομίλου να δουλεύουν πάνω στο στήσιμο και στην οργάνωση του αγώνα ώστε να παρουσιάσουμε ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή διοργάνωση η οποία θα μας κατέτασσε ακόμα μια παραπάνω θέση στην λίστα των Σωματείων της Σκοποβολής.

Μέσα σε έξη μήνες καταφέραμε να σχεδιάσουμε επί χάρτου 15 στάδια και να τα στήσουμε πάνω στο έδαφος του σκοπευτηρίου μας χωρίς καμιά παρατυπία και πάντα σεβόμενοι τις παραδόσεις της περιοχής μας όπου ήταν παρμένα και τα θέματα.

Με την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και δη του Κ. Αντιπεριφερειάρχη  Γιάννη Σόκουτη,καταφέραμε να βρούμε τους πόρους για υλικά και την δαπάνη του τεύχους του αγώνα.Ο προγραμματισμός μας απέβη άριστος στην χρονική κατάσταση όπου έπρεπε να τρέξει όλος ο αγώνας και ο σχεδιασμός της καντίνας αρκετά ικανοποιητικός με όλα αυτά που έπρεπε να προσφέρει στο κατακαλόκαιρο με θερμοκρασίες να αγγίζουν τους 37 βαθούς.

Οι ομπρέλες πρόσφεραν μαζί με τα σκαμπό μια φιλοξενία παραδοσιακή γνώριμο στοιχείο της περιοχής μας και του λαού της Δυτικής Μακεδονίας.

Το σκοπευτήριο ανακαινισμένο και καθαρό ήταν το αναμενόμενο μα τραβήξει όλον τον θαυμασμό των επισκεπτών μας.

Το τεύχος του αγώνα άριστα επιμελημένο και σχεδιασμένο έκανε μεγάλη εντύπωση σε όλους τους αθλητές που πήραν από ένα μαζί με τα φύλλα αγώνα.

Η καντίνα πρόσφερε πάντοτε δροσιά και φαγητό για όλους που την πλησίαζαν μετά την κοπιαστική τους μέρα στον αγώνα.

Ο αγώνας κύλησε ομαλά χωρίς καθυστερήσεις και βλάβες σταδίων,και σε γενικές γραμμές επιβραβεύτηκαν οι κόποι των μελών και του Δ.Σ. του Ομίλου.

Οι απονομές των επάθλων έγιναν στην ώρα τους από τον Κ.Αντιπεριφερειάρχη με ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών από πλευράς αγωνιζομένων αθλητών.

Ο Όμιλός μας κατέκτησε ένα ασημένιο μετάλλιο στις γυναίκες με την Μαρία Χρυσοπολίτη μια πολλά υποσχόμενη αθλήτρια για πολλές άλλες διακρίσεις.    

Τέλος ο Όμιλός μας πρόσφερε μετά το πέρας του αγώνα την Κυριακή γεύμα φιλοξενίας σε όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους.

Με την ευχή μας για ένα καλύτερο αύριο σε όλους τους Αθλητές της Σκοποβολής θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που τίμησαν τον Σ.Ο.Κοζάνης και αγωνίστηκαν στο σκοπευτήριο μας,τα μέλη μας για την μάχη που έδωσαν σε τόσες αντίξοες συνθήκες και βοήθησαν να στηθεί και να τελειώσει ο αγώνας με άριστες εντυπώσεις για όλους.

Την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης για την αμέριστη συμπαράσταση που μας προσέφερε,τον Δήμο Κοζάνης για την Υλική προσφορά του να μας εφοδιάσει νερό όλες τις ημέρες,την Διοίκηση Πεδίου τους αγωνάρχες τους κριτές την γραμματεία μας και τέλος την ομάδα της καντίνας:Να είστε όλοι καλά και πάντα να αγωνίζεστε για την Υπέρτατη Αγωνιστική Ιδέα.

                                                ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ο.ΚΟΖΑΝΗΣ

         

 

Περισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΤο 2010 οι παρεμβάσεις μας στο χώρο του σκοπευτηρίου ήταν πάρα πολλές και ποιοτικές.
Πρώτον αρχίσαμε το μεγάλο έργο της περίφραξης του κυρίους σκοπευτηρίου με φράχτη από πλέγμα 1,50 μέτρων και για υποστυλώματα γωνία σιδήρου 2 μέτρων, και πάνω από το πλέγμα μία σειρά αγκαθωτού σύρματος. Είδη το έργο έχει προχωρήσει κατά 60% και έχει γίνει 650 μέτρα φράχτη από την δυτική πλευρά.
Δεύτερη παρέμβαση είναι η κατασκευή του κλειστού και ανοικτού εντευκτηρίου από πάνελ και σκελετού σιδήρου 120 τ.μ. μπροστά από το πέτρινο Ιατρείο μας στο νέο σκέλος του σκοπευτηρίου. Το έργο αυτό έχει ξεκινήσει και τελείωσε η διαμόρφωση της βάσης από οπλισμένο σκυρόδεμα και πλέγμα σιδήρου καθώς και οι βάσεις από αγγίρια όπου θα αποτελούν και οι βάσεις του σκελετού.
Τα ιατρείο έχει ολοκληρωθεί και έγινε πλήρης ανακαίνιση του με οροφή καινούργια παράθυρα από ξύλο καθώς και νέα κάγκελα εξωτερικά των παραθύρων. Το εσωτερικό έχει βαφτεί και το δάπεδο στρώθηκε με πλακάκια για πιο καθαρό χώρο. Η παλιά τουαλέτα πίσω από το Ιατρείο ανακαινίστηκε και έχει τοποθετηθεί μια δεξαμενή 5.000 λίτρων νερού για τις ανάγκες της πυρόσβεσης και καθαριότητας των χώρων. Οι ανάγκες των αγώνων Πρακτικής Σκοποβολής μας ανάγκασε να προβούμε στην κατασκευή 100 ξύλινων με πράσινο πλαστικό πλέγμα πλαισίων και στην κατασκευή σύνθετων στόχων όπως η βεντάλια και ο εμφανιζο/εξαφανιζόμενος στόχος που είδαμε πρώτη φορά στον Πανελλήνιο αγώνα της Καρδίτσας το έτος 2002 καθώς και 20 νέα πόππερ τα οποία τονίζουμε ότι είναι πολλή καλύτερα από τα παλιά από θέμα τεχνολογίας και ζυγίσματος αφού το υλικό είναι σαφώς καλύτερο.
Συντηρήσαμε όλο το υπάρχον υλικό και προχωρήσαμε στην δενδροφύτευση του Δυτικού σκοπευτηρίου και συμπληρώσαμε την δενδροφύτευση του χώρου ΤΡΑΠ-ΣΚΗΤ.
Καθαρίσαμε δύο μέρη του Πεδίου Βολής ώστε να καταστούν αυτά άνετοι χώροι παρκαρίσματος στον Δυτικό τομέα του σκοπευτηρίου.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα σταματήσει η προσπάθεια αυτή και θα προχωρήσουμε στο μέλλον με περισσότερη ορμή και όρεξη αφού αυτό αποτελεί για εμάς μονόδρομος τον οποίο θα περπατήσουμε όλοι μαζί τα μέλη και οι φίλοι του ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Περισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΠερισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΠερισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΠερισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΠερισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΠερισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΠερισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΠερισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΠερισσότερα: Παρεμβάσεις στο Σκοπευτήριο

Περισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΠερισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΠερισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΠερισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΠερισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΠερισσότερα: Παρεμβάσεις στο ΣκοπευτήριοΠερισσότερα: Παρεμβάσεις στο Σκοπευτήριο

 

 

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Κοζάνης τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης των Ολυμπιακών του Αθλημάτων της σκοποβολής ολοκλήρωσε και έθεσε στην διάθεση των αθλητών του στην λέσχη, επί της οδού Βεροίας 5, το προπονητικό του κέντρο στα αθλήματα του σταθερού στόχου αεροβόλων τυφεκίων και πιστολιών το οποίο αποτελείται από 4 πλήρης θυρίδες βολής και το οποίο από αρχές του έτους λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη και από τις ώρες 18.00 μμ έως 21.00 μμ. Εγγραφές νέων μελών γίνονται τις άνω ώρες και ημέρες στην λέσχη και υπενθυμίζουμε ότι για παιδιά και νέους έως 16 ετών είναι δωρεάν.
Για εγγραφή απαιτούνται 4 φωτογραφίες και ταυτότητα ελλείψει ταυτότητας μπορεί να προσκομιστεί πιστοποιητικό γέννησης του αθλητή.